Onze diensten

Coil transport

Wij zijn gespecialiseerd in het transporteren van Coils.

Het transport van deze grote staalrollen vragen speciaal uitgeruste opleggers, vakkennis en gekwalificeerd personeel en materieel.

Zoals u mag verwachten voldoet BCW Transport aan deze eisen.
Wij kennen de normen voor coil transport en voeren uw opdracht dan ook uit met de grootste zorg en hoogst mogelijke kwaliteit

Groupage

Bent u op zoek naar een logistiek bedrijf dat groupage transport voor u kan verzorgen? Bij groupage worden meerdere kleinere ladingen in een container geplaatst en zo als één grote lading verzonden.

Dit maakt het voor kleinere bedrijven eenvoudiger om kostenefficiënt hun goederen te laten vervoeren.
Ook logistiek gezien zorgt groupage voor een efficiënter proces

Deelladingen

Voor een deellading vervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Dagelijks vervoeren we zendingen binnen heel Europa. Of het nu om een volle trailer gaat of een kleinere lading, wij helpen u graag op weg.

Complete vrachten

Voor het vervoer van complete vrachten bent u bij ons aan het juiste adres. Dagelijks vervoeren we zendingen binnen heel Europa. Of het nu om een volle trailer gaat of een kleinere lading, wij helpen u graag op weg.

Spoed transport

Een zending die zo snel mogelijk geleverd moet worden. Misschien nog wel vandaag? BCW Transport is dé specialist wanneer het gaat om een spoedtransport naar bestemmingen in Europa. Of het nu gaat om een 1500KG aan goederen naar België of een enkele pallets ergens in de Benelux, BCW Transport heeft de best passende oplossing.

Op en overslag in de UK

 

Leveringen met laadklep

Als er geen laadperron of heftruck is bij het ophalen of afleveren en het is niet mogelijk om met de hand over te dragen vanwege het gewicht, heb je een voertuig met een laadklepp nodig. Dit gebeurt bijvoorbeeld heel vaak bij het ophalen van bouwplaatsen, evenemententerreinen of zelfs leveringen aan particuliere klanten.

Onze voertuigen met laadklepp zijn hier de oplossing. Deze maken het gemakkelijk laden en lossen van zware zendingen tot een totaal gewicht van 800kg mogelijk

Bergingswerkzaamheden

Direct berging nodig bel dan +31 45 574 0510.
Geen haast maar wel berging nodig vraag dan vrijblijvend een offerte aan via bart@bcw-transport.com

Wij kunnen eventueel een vervangende vrachtwagen meenemen zodat trailer en kapotte vrachtwagen op een adres terecht komen.

Interesse in onze diensten

Wilt u een offerte opvragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Aarzel dan niet en maak dan nu een afspraak met ons

+31(0)455740510